Iedereen aanwezig voor de eerste thuiswedstrijd van Real Noorderwijk. Behoorlijk wat volk ook zodat er niks mocht fout lopen. En na twintig seconden was het al 2 – 0. Khalid en Plompen waren er snel bij en lieten Eisden verder slapen. Één keer echter Pender en uit het niets was er even paniek maar vooral de 2 – 1 achter. Noorderwijk bleef echter baas en de bezoekers werden overklast langs alle kanten. Kansjes bij de vleet en zo kon Azzimani zijn eerste van het seizoen scoren, 3 – 1, even later ook nog Kim Nicolay en de 4 – 1 ruststand stond op het bord. De tweede helft was andere koek, een verdedigend Noorderwijk kroop veel te ver terug op eigen helft. Dieckx en Sarli zorgden voor de aansluitingstreffer en de paniek was er bij de thuisploeg, (4 -3). Opnieuw Khalid voor de 5 – 3 maar alles werd verloren in de laatste minuten. De vijf – vier via Corthous en in de slotseconde zelfs 5 – 5 na een jeugdzonde van keeper Witvrouwen. De 2 op zes i.p.v. zes op zes is een feit, slechte start alweer.Real Noorderwijk speelde met Kevin Witvrouwen, Dave Troonbeeckx, Rudi Plompen, Tim Wagemans, Andy Hermans, Khalid Ait Salah, Appi Azimani, Bart Michiels en Kim Nicolay.[i]Real[/i]